8 Haziran 2008 Pazar

Burcunuza göre seks hayatınız - Terazi (23 Eylül - 22 Ekim)

Venüs'ün hakimiyetindeki Terazi, aşka düşkünlüğünün doğal sonucu olarak, cinsel paylaşımlara da oldukça önem verir. Doğal bir zerafete sahip olan Terazi, karşı cins için her zaman çekicidir. Dolayısıyla onaylanma ve beğenilme ihtiyacını tatmin etmek için, bu özelliğini kullanmaktan hiç çekinmez.
Gelişkin bir estetik duyarlılığa sahip olduğu için, aşk yaşanacak ortamı da güzelleştirmek, konforlu hale getirmek ve karşısındakine özel hissettirmek konusunda tam bir ustadır. Cinsel çekim gücünü arttırmak için her türlü kozmetik malzemeyi de kullanan Terazi ile yaşanan maceranın unutulması pek mümkün olmayacaktır.
Terazi partneri kendini takdir ettiği, sevdiği ve istediği ölçüde, karşılık verir. Yani denge arayışı burada da kendini gösterir. Kaba davranışlar, cinselliğin alenen çağrıştırılması, saldırganlık Terazi'nin partnerinden en kısa zamanda uzaklaşması için yeterli nedenlerdir.
Aslında her zaman bir eşe ihtiyaç duymasına rağmen, çoğu Terazi'nin poligam bir yapısı vardır.

Bu cinsel dürtüselliğine gem vuramamaktan değil, beğenilme, istenilme ihtiyacının yoğunluğundan kaynaklanmaktadır. Herkes tarafından istenmek ve beğenilmek, özgüven geliştirmesinde önemli rol oynadığı için Terazi'nin aşk defteri de oldukça kalabalıktır.
Sosyal paylaşıma da çok önem veren Terazi, birlikte olduğu partneriyle cinselliğe adım atmadan önce, muhakkak sosyal paylaşım içinde olmaya ihtiyaç duyar.

0 yorum:

Yorum Gönder