8 Haziran 2008 Pazar

Yüz Gençleştirme

Son zamanlarda estetik cerraahideki müthiş gelişmeler : Yüz gençleştirme (facial rejuvenation) , vücut gençleştirme ve düzeltme (Body Counturing) , cildin soyulması( peeling - Lazer veya Kimyasal ) , saç ekme ile insanları adeta yeni baştan yaratmak mümkün olmaktadır.

Günümüzde giderek hızlanan iş, eş ve aş bulma yarışında gençlik, dinamiklik ve güzellik daha da önem kazanmaktadır. Estetik cerrahi gençleşmek ve güzelleşmek konusunda insanlığa yeni imkanlar sunmakta. Bu imkanlardan yararlanmak isteyenlerin en çok dikkat etmesi gereken konu ise işin uzmanı olan doktoru seçebilmektir. Doktor seçiminde en önemli konu doktorun kariyeri,yeteneği ve tecrübesidir. Doktorunu iyi seçen kişilerin işlerinin iyi gitme şansı yükselecektir.

Son senelerde estetik cerrahideki müthiş gelişmeler yüz germe teriminin yerine yüz geçleştirme (facial rejuvenation) konseptinin yerleşmesine neden olmuştur.

Yüz gençleştirmede ; yüz germe, cildin soyulması (peeling - lazer veya kimyasal -mekanik), Liposuction , Lipofilling , Botox gibi yöntemler birlikte veya gruplar halinde uygulanarak yüzün özel ihtiyaçlarına göre kombine bir işlem ile çok daha mükemmel sonuçlar alınabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder