31 Ocak 2011 Pazartesi

JOLİE'NİN ZAYIFLAMA YÖNTEMİ: 3 HAFTADA 11 KİLO VERMENİN SIRRI..

Hollywood’un en popüler çifti Angelina Jolie- Brad Pitt, ilk bebeklerinin doğumunun ardından basın önüne çıkınca herkes çok şaşırdı! Çünkü hamileliği sırasında bir hayli kilo alan Angelina Jolie’nin üç hafta içinde eski formuna geri dönmesi ilginçti. Bebeğini emzirdiğini söyleyen Jolie, basına bu kadar çabuk kilo vermesinin ardındaki küçük sırrı da açıkladı: Sarımsak çayı!
Bebeğini en iyi şekilde besleyebilmek için yemekten kısmadığını söyleyen güzel yıldız, zayıflamak için Afrika gezisi sırasında yerlilerden öğrendiği bir yöntemi uyguluyor. Bağırsakları çalıştırma özelliği olan çay, yağları yakmada da etkili. Sadece bu çayı içerek, emzirerek ve yoga yaparak üç hafta içinde 11 kilo verdiğini söyleyen güzel yıldız, çayın nasıl hazırlandığını da anlattı.


İŞTE SARMISAKLI ÇAYIN TARİFİ



KÜÇÜK bir taze zencefili soyun ve 2 fincan suyla kaynatın. 6 dakika kaynadıktan sonra içine 2 diş ezilmiş sarmısak, 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı limon suyu ekleyin ve iyice karıştırın. Çayın soğumasını bekledikten sonra süzün ve soğuk için.


0 yorum:

Yorum Gönder