20 Şubat 2012 Pazartesi

2012 Kova Burcu,2012 BURÇ YORUMLARI

2012 Kova Burcu


Bu yıl pek çok kova burcu için 2011 in son döneminde hayatında gerçekleşen değişikliklere uyum sağlama dönemi olacak geçen yıl pek çok kova özellikle kova kadınları iş ve ev değişikliği yaptı. Bu yılda güzel sürprizlerin sizi beklediği özellikle iş alanında başarılı bir yıl olacak. Mart ayı gibi borçlarınızı kolaylıkla ödeyebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak yılın ikinci yarısı paranıza sahip çıkın. Sınırlarınızı aşmayacak şekilde harcamalar yapın ve kendinize belirli bir limit koyarak hareket etmeye özen gösterin. Kısacası ayağınızı yorganına göre uzatın. Bu yıl eğer içinizde akademik kariyer hedefleri olanlar varsa ya da bunu yarım bırakanlar varsa bu yıl tamamlamanın tam zamanı. Yurtdışındaki eğitim ve iş olanaklarını araştırabilirsiniz.

2012 Kova Burcu İş Hayatı

2012 kovaların iş hayatında başarılara imza attıkları yıl olacak. Takdir edilmeniz ve çalışkanlığınızla göz doldurmanız mümkündür. Yılını ilk yarısı ortaklıklar ya da hiç deneyiminizin olmadığı yeni bir sektöre atılmanız olası görünüyor.
Bu yeni alanda eğer iş ortağınızı doğru seçerseniz başarılı olabilirsiniz. Bu yıl öğle çok işlerinizle yoğunlaştığınız bir yıl olacak ki çocuk düşünen kovalar bu planlarını daha sonraya erteleyecek. 2012


2012 Kova Burcu Aşk Hayatı

Evli olan kovan burçlarının evlilikleri huzurlu bir şekilde sürecek. Bu yıl bekâr olan kovalar için evlilik görünmüyor. Ancak kısa süreli aşklar arkadaş toplantılarında karşılaşılan ve karşılıklı beğenmelerin yaşandığı kısa süreli ilişkiler olacak. Uzun süredir bir birlikteliği olan kova burçlarının ise partnerleriyle yaşayacakları tatsızlıklar gündeme gelebilir. Yılın ilk aylarında yaşanacak bu dönemi atlatmanız için karşılıklı anlayış gerekiyor.

2012 Kova Burcu Sağlık

Kilo problemleri dışında sizi rahatsız edecek ciddi anlamda bir sağlık sorunu görünmüyor. Diyet listenize uyduğunuz takdirde hareketli kişiliğiniz sayesinde kilo probleminiz kalmayacaktır.
 



0 yorum:

Yorum Gönder