8 Haziran 2008 Pazar

Burcunuza göre seks hayatınız - Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Sevecen, sıcak ve samimi Aslan aşk oyunlarında tam bir ustadır. Sevdiğini göstermekten, cinsel boyuttaki istekliliğini sergilemekten hiç çekinmez, ama her zaman iplerin kendi elinde olmasından yanadır. Enerjik doğası gereği, cinsellik hayatın temel taşlarından birisidir. Güneş'in yönettiği Aslan burcu bireyleri, cinsel olarak da son derece çekici, karizmatik bir yapıya sahiptir. Aslan'ın partneri için sadece önemli olması yeterli değildir. Tek olmayı ve ilişkiye domine etmeyi ister. Ancak karşısından beklediği tek eşliliğe ve anlayışa, kendisi genellikle poligam davranışlarla cevap verir.
Derin duyguları olan Aslan, cinsellikte çabuk hareket eder ve ilk adımı atmaktan çekinmez. Özellikle kendine güvenen Aslanlar, karşı tarafın kendilerini reddetme olasılığını hiç bir zaman düşünmez. Fakat en ufak bir negatif tepki, ciddi anlamda kırılmasına ve kendine dönmesine neden olur. Bir kez girişimde bulunduktan sonra, hayır cevabını alırsa, bir daha asla o insanın yanına yaklaşmaz.


Kendisiyle birlikte olan insanların özel, şanslı ve hatta seçilmiş olduklarına inancı vardır Aslan'ın. Dolayısıyla cinsellikte, bu "seçilmiş" insana karşı duyarlı ve düşüncelidir. Birlikte olduğu insana yaşattıklarıyla, kendi gücünü, kendi becerisini ve kendi dayanılmazlığını görür. Hayatının her alanında olduğu gibi cinsel yaşamında da, birlikte olduğu insandan itaat bekler. İsteklerine karşı çıkılması, tüm keyfinin kaçmasında ve isteğinin yok olmasında önemli rol oynar.

0 yorum:

Yorum Gönder