8 Haziran 2008 Pazar

Burcunuza göre seks hayatınız - Yengeç (22 Haziran - 22 Temmuz)

Hayatındaki hiç bir arzusuna direkt olarak yaklaşmayan Yengeç, cinsellik konusunda da geri planda kalmayı, isteklerini arzularını kendine saklayarak, karşısındakinden emin olmayı bekler. Yaşamında duyguların yeri çok önemli olan Yengeç, özellikle yoğun duygular içindeyken, cinsel anlamda da aktif bir hal alır.
Ay'ın yönetiminde olan Yengeç, Ay'ın fazları gibi değişken bir ruh haline sahiptir. Özellikle Yengeç kadınları fiziksel anlamda da bu değişimden etkilendikleri için, hormon seviyelerindeki oynama, cinsel istekliliklerinde de kendini gösterir. Çok zengin bir imajinasyon dünyasına sahip olmasına rağmen, uzun yıllar beraberliklerden sonra bile, fantezilerini partnerine açıklamaktan çekinir. Eleştiriye, alay edilmeye dayanamadığı için, kendini ve kırlganlığını korumak arzusundadır.
Sadakat en büyük özelliği olduğu için, hiç şüphesiz monogam bir yapı sergiler. Hatta partneri kendisini terkedip gitse, bile uzun zaman başka biriyle olamaz, adaptasyon zorluğu çeker.

Alışkanlıkları ve hafızası çok kuvvetli olan Yengeç'in basit bir cinsel macera bile olsa, aldatılmayı, kabul etmesi olanaksızdır. Unutması mümkün olmadığı için, bu maceradan sonra, artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır.
Şefkatli ve düşünceli bir partner olan Yengeç, birlikte olduğu insanın ihtiyaçlarına, isteklerine karşı inanılmaz hassastır. Aşk oyunlarını partnerinin ruhen beslenmesi için kullanır. Yemek yaşamının ayrılmaz bir parçası olduğu için, cinsellikten sonra ya da önce yatakta sevgilisiyle birlikte yemek yemekten büyük zevk alır.

0 yorum:

Yorum Gönder