8 Haziran 2008 Pazar

Burcunuza göre seks hayatınız - ikizler (21 Mayıs - 21 Haziran)

Değişken bir karaktere sahip olan İkizler, karşısındakine sanki her birlikteliğinde başka biriyle oluyormuş hissini verir. İkizler insan ilişkilerinde çok başarılı olup, kolayca arkadaşlık kurabilmesine rağmen, özel ilişkilerin sürekli olanlarından kaçar. Farklı insanlarla farklı deneyimler arayışındadır. Dolayısıyla bir İkizler partneri cinsel olarak tatmin edebilmek için farklı davranış biçimleri gerekir.
Deneysel bir doğası olduğu ve uzun boylu planlar yapmaktan sıkıldığı için İkizler tek gecelik aşklara çok yatkındır. Kendisi kendini dizginleyemediği gibi, bir başkasının da üzerinde kontrol kurmasına dayanamaz ve izin vermez. Aslında İkizler'in cinsel aktivitesi dürtülerinin kuvvetinden değil, meraktan kaynağını almaktadır.
Pek çok diğer faaliyet gibi, cinselliğin de tam ortasında sıkıntı hissederek, hiç bir açıklama yapmadan vazgeçebilir.

Ya da tek bir işle uğraşmaktan hoşlanmadığı için, cinsellik yaşanırken en azından mental olarak kendini başka şeylerle meşgul etmekten çekinmez. Konsantrasyonu çabuk dağıldığı için, tamamen paylaşımdan uzaklaşabilir.
Çok konuşkan olan ve sürekli bir şeyler anlatmak isteyen İkizler, cinsellik yaşanırken bile susmaz. Konuyla alakalı ya da alakasız pek çok şeyi, partnerinin ilgilenip ilgilenmediğine bakmadan, sevişme sırasında anlatan İkizler çoktur.
Seksin uygulamasından çok düşüncesi cazip geldiği için aslında gelişkin bir fantazi dünyasına sahiptir. Elleri sembolize eden İkizler burcu, bu organlarını kullanmakta son derece yeteneklidir.

0 yorum:

Yorum Gönder