14 Aralık 2010 Salı

İBRAHİM SARAÇOĞLU KÜRLERİNİ SATIN ALMAK İÇİN

Adet Düzensizliği Kürü

İçerik : Allchemilla vulgaris'in türü (Arslanpençesi türü) 30 X 2 gr. süzen poşet içermektedir.

Adet düzensizliğine karşı önermiş olduğum bu bitki, Allchemilla vulgaris (arslanpençesi) bitkisinin bir alt türüdür ve 1 aylık kullanım içindir.  Adet düzensizliği yeni başlamış (bir yıl) olanlarda başarıyla uygulanmaktadır.  Gonadotropin (FSH, LH ve E2) hormonları üzerinde dengeleyici etkisi vardır.

Hazırlama ve kullanma şekli beraberinde gönderilmektedir.

Fiyat : 83 TL
Satın Almak İçinKendiniz Hazırlamak İsterseniz

Adet Sancıları Kürü

İçerik : Achillie millefolium' un türü (Civanperçemi türü) 28 X 2 gr. süzen poşet içermektedir.

Regli dönemi veya öncesi başlayan sancıların ortadan kaldırılmasında mükemmel bir yardımcıdır. Hazırlama ve kullanma şekli beraberinde gönderilmektedir.

Fiyat :43 TL
Satın Almak İçinKendiniz Hazırlamak İsterseniz

Aft kürü

İçerik : Galium aparine bitkisinin türüdür. (Yoğurtotu türü) 30 X 1,7 gr. süzen poşet içermektedir.

Aft için önermiş olduğum bu bitki Sivas, Yozgat ve Çorum yöresinde yetişen ve çiçek açmadan toplanan "çember" bitkisidir. Önerilen kür 30 günlüktür.

Fiyatı : 47  TL
Satın Almak İçin

Alt ıslatma kürü

İçerik :
İki farklı bitkinin karışımından oluşur. 80 gr. doğal çay içermektedir.

Alt ıslatma tıpta enuresis olarak adlandırılır. Çocukların 4-5 yaşından  sonra gece veya gündüz idrar kaçırma problemidir. Alt ıslatmanın sebebi kesin bilinmemekle beraber; uyku ağırlığı, mesane küçüklüğü ve işeme sisteminde maturasyon gecikmesi gibi birçok nedenlere bağlı olduğu düşünülmektedir.

Alt ıslatmaya karşı iki farklı bitkinin karşımını destek tedavi olarak önerilmektedir. Gönderilen kür 1 aylık kullanım içindir.

Fiyatı : 117 TL
Satın Almak İçinAlt ıslatma hakkında bilgilendirme

Göğüs Büyütme Kürü

Destek Tedavi Göğüs büyütme
Göğüs büyütme kürünü en erken 16 yaş ile en fazla 30 yaş arasında önermekteyim. Bu kürün uygulama süresi 1 yıl sürmektedir. Üç aşamalı bitkisel kür önermekteyim. Uygulanacak  kürlere paralel olarak beslenme programı da verilmektedir. Bir yıl süren 3 aşamalı kür sonunda göğüs (meme) enaz yarım en fazla 1 beden büyümektedir.

Bu kürü sipariş vermeden önce, adetin üçüncü gününde FSH, LH ve Prolaktin hormon tahlilleri yaptırılarak sonuçlarının bize fakslanması gerekmektedir. Tahlil sonucuna göre kürü önerip öneremiyeceğimize karar verilmektedir.

Fiyatı : 250 TL
Satın Almak İçinKendiniz Hazırlamak İsterseniz 1 - 2 - 3

Hemoroid (basur) kürü

İçerik : Capsella bursa-pastoris 'nın türü (Cıngıldak türü). 30 X 2 gr. süzen poşet içermektedir.

Hemoroid'e karşı önermiş olduğum bitkisel kür Anadolu'da " Cıngıldak" olarak adlandırılmaktadır. Bazı yörelerde "civelek" olarak da belirtilmektedir. Özellikle Ege bölgesinde ve Torosların eteklerinde yetişen bu bitkinin yatay geçiş yapmış olan türleri vardır. Doğru türü, hemoroid şikayetlerine karşı mükemmel etkilidir. Gönderilen kürün kullanım süresi bir aydır.

Dereotu ve Basur

Sabah, öğle ve akşam yemeklerinden 15 dakika önce tüketilecek dereotu basura karşı mükemmel bir çözüm getirmektedir. Bir ay boyunca uygulanmalıdır.

Fiyatı : 83 TL
Satın Almak İçin

Menepoz şikayetleri kürü

İçerik : Leontice leontopetalum ' un türü (Arslanpençesi türü). 80 gr. doğal çay içermektedir.

Menepoz dönemine giren bayanların, ateş basması, gerginlik, terleme, depresif olma halleri, uykuya rahat geçememe, tahammülsüzlük gibi menopoza bağlı şikayetlerine karşı, mükemmel destekleyici bitkisel kür önermekteyim. Önermiş olduğum bitki arslanpençesinin (Leontice leontopetalum) bir türüdür.

Fiyatı : 160 TL
Satın Almak İçin

Saç dökülmesi kürü

İçerik : Lavandula angustufolia' nın türü (Lavanta türü). 80 gr. doğal çay içermektedir.

Saç dökülmesine karşı uygulaması oldukça kolay olan bitkisel kür önermekteyim. Bu kürü evinizde kolaylıkla uygulayabilirsiniz.  Önerilen kür yaklaşık olarak 1,5 aylıktır.

Fiyatı : 50 TL
Satın Almak İçinKendiniz Hazırlamak İsterseniz

Sivilce kürü

İçerik : Lavandula angustufolia'nın türü (Lavanta türü). 80 gr. doğal çay içermektedir.

Ciltte oluşan sivilceler için destekleyici bir kürdür.Gönerilen kür 1 ay kullanılır.

Fiyatı : 50 TL
Satın Almak İçin

Sperm sayısı azlığı kürü

İçerik : 24x2 gr Süzen poşet.

Hareketli sperm sayısı düşüklüğü yaşayan erkeklerin hareketli sperm sayısını artırıcı etkisi olan keçiboynuzu kürünü önermekteyim. Keçiboynuzu (harnup) aktarlardan temin edilebilir.

Her ne kadar hareketli sperm sayısının yüksekliği yumurtanın döllenmesinde etkili ise de, spermde bulunan acrosome’un aktivitesinin de yüksek olması gerekli ve şarttır. Sperm sayısı yüksek olmasına rağmen acrosome aktivitesi düşük olan hareketli spermlerin yumurtayı döllenme ihtimali büyük oranda azalmaktadır. Bu durumda olan erkeklerin, beslenme programı ve destekleyici bitkisel kür ile acrosome aktivitesini yükseltmelerini önermekteyim. Bu bitkinin kullanım süresi yaklaşık 3 aydır. Bir kürlük miktar 3 ay kullanılır ve 24 adet süzen poşet içermektedir.

Dikkat: Pazardan veya aktarlardan satın alınacak keçiboynuzlarının koyukahve ve siyaha yakın renkte olanların tercih edilmesi gerekir. Açık kahve renkli olanları satın almayınız.

Keçiboynuzunun doğru cinsini bulmakta zorlanıyor veya hazır olanını tercih etmek isterseniz, Soğuk Pres yöntemi ile doğru cinsinden üretilmiş Keçiboynuzu pekmezini busitemizin "Doğal Ürünler" bölümünden temin edebilirsiniz.

Genelde 3 aşamalı kür önerilmektedir. Herbir aşama enaz 2 en çok 3 ay ile sınırlıdır. Burada önerilen keçiboynuzu (Harnup) ve bikisel kürdür. Her aşamada 24 adet süzen poşette bitkisel destekleyici kür gönderilmektedir.

Fiyatı : 167 TL
Satın Almak İçin Kendiniz Hazırlamak İsterseniz

Tiroid kürü

İçerik : Galium aparine bitkisinin türüdür. (Yoğurtotu türü) 30 X 1,7 gr. süzen poşet içermektedir.

Tiroid (hipotiroid veya hipertiroid) şikayetlerine karşı önermiş olduğum destekleyici bitki kürü yoğurt otunun "Galium aparine L."  bitkisinin bir alt türüdür. Guatır şikayeti yeni başlamış olanlarda da başarıyla uygulanabilir.

Bu küre ek olarak mutlaka uyulması gereken çok basit bir beslenme şekli önerilmektedir. Uygulamada esas olan "Dereotu"dur . Bu sitenin "Bitkiler" bölümünden "Dereotu" hakkında bilgi alabilirsiniz. Hipotiroid (Tiroidin yavaş çalışması) veya Hipertiroid (Tiroidin hızlı çalışması) durumunda önermiş olduğum kür, dereotu kürüdür. Tiroid glandının her iki durumunda da kürün uygulanış şekli aynıdır.

Dereotu kürünün uygulanışı: Sabah, öğle ve akşam aç karına, öğünlerden 15 dakika önce 1 tutam (yaklaşık 4-5 g.) taze yeşil dereotu birkaç kez çiğnendikten sonra 2-3 yudum su ile yutulur. Bu küre hiç ara vermeden 3 ay devam edilir. Kürün ikinci ayından sonra tiroid hormonlarınızı zaman zaman kontrrol ettiriniz, çünkü kullandığınız ilacın miktarını azaltmanız gerekebilir. İlaç azaltımını hekiminize danışmadan kesinlikle kendi kendinize karar vermeyiniz.

Tiroid nodüllerinin küçülmesinde veya yok edilmesinde de bu kür oldukça etkilidir. Bu kür sayesinde çok sayıda hasta, ilaç alınımından kurtulmuş ve var olan nodülleri de yok olmuştur. Gerekirse küre daha uzun zaman devam edilebilir.

Fiyatı : 47 TL
Satın Almak İçin

Polikistik Over kürü

İçerik : Alchemilla vulgaris' in türü (Arslanpençesi türü). 28 X 2 gr. süzen poşet içermektedir.

Polykistik over'e karşı önermiş olduğum destekleyici bitkisel kürün kullanım süresi yaklaşık 14 gündür. Rahatsızlığın evresi veya seyrine göre birkaç kez tekrar edilmesi gerekebilir.

Bitkiler  bölümünde "kuru soğan" ı okuyunuz. - Video Anlatım

Fiyatı : 107 TL
Satın Almak İçinKendiniz Hazırlamak İsterseniz


Not: Hekiminizin verdiği ilaçlar var ise mutlaka kullanınız. Bu uygulama bir destek tedavidir.  Hekime gitmeden ve teşhis koydurmadan şikayetiniz ne olursa olsun, buradaki bilgiler ile kendi kendinizi tedavi etmeye kalkışmayınız. Buradaki bilgilerin kesinlikle bir hastalığı teşhis amacı yoktur.

0 yorum:

Yorum Gönder