20 Şubat 2012 Pazartesi

2012 AKREP BURCU,2012 BURÇ YORUMLARI

Sevgili akrep 2012 yılında evlilik ve ortaklık alanında bir değişim yaşayabilirsiniz. İşsiz olan akrepler başarılı olacakları bir iş bulabilir veya çocuklarının işe başlamalarıyla sevinebilirler. Bu yıl bazı akrepler kayıplar nedeniyle huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Mücadeleci ve rekabetçi davranışlar nedeniyle sorunlarla karşılaşılabilirsiniz. Ortaklaşa konular nedeniyle mağdur duruma düşebilirsiniz. Eş nedeniyle bir değişimle karşılaşabilirsiniz. Ortağınızla ilgili sorunlar çıkabilir. İlişkinizle ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Bu yıl oturduğunuz evi değiştirme isteğinde bulunabilir ve bu isteğinizi hayata geçirebilirsiniz. Bazılarınız bu yıl yeni bir evcil hayvan edinebilir.
Şubat ayı gibi sizi biraz üzecek haberler alabilirsiniz. Bu haberler doğrultusunda bir akraba problemine çözüm bulmaya çalışabilirsiniz. Eski bir arkadaşınızla olan ilişkinizi yeniden ele alıp bir şekle sokmanız gerekebilir. Şubat sonrası yakın akraba ziyaretleri ve bazı kutlamalar gündemde olacaktır. Yılın ikinci yarısında iş hayatınızdaki yoğunluk artabilir.

2012 Akrep Burcu İş Hayatı

Yılın ilk ayları maddi yönden zorlanıyorsunuz. Bu sıra gelecek hedeflerinizle ilgili riskli girişimlerden ve yeni başlangıçlardan kaçınmanız daha isabetli olabilir, Mart sonu gibi çok özel bir görüşmeniz olacak. İşlerinize bu dönemde biraz daha asılmanız gerekiyor.
Yine bu dönemde umudunuzu kestiğiniz bir yerden beklediğiniz para, gelebilir. Ortak iş yaptığınız kişilerle aranızda sorunlar varsa, zekice hareket etmeniz son derece önemli. Yılın ikinci yarısı iş arkadaşlarınızla uyumunuzun daha arttığını ve daha huzurlu bir iş hayatının sizi beklediğini göreceksiniz. Herhangi bir ortaklığı olmayan kendi işinin başında olan akreplerin ise bu yıl işlerinde çok fazla iniş çıkışlar görülmüyor.

2012 Akrep Burcu Aşk Hayatı

Eğer siz bir erkekseniz yılın ilk dönemi ilişkiniz oldukça sorunlu hale girebilir. Karşılıklı olarak her şeyi yanlış anlamalar ve tartışmalar yaşayabilirsiniz. İlişkinizin büyük bir kavga ile noktalanması olası.  Yılın ikinci yarısı gerginlik içinde olacağınız sorunlu ve kısa süreli ilişkiler yaşanabilir. Yanlış anlaşıldığınız için küçük kırgınlıklar yaşayabilirsiniz. Ağustos gibi iş yerinde hoşlandığınız bir kişi olabilir ancak duygularınızın karşılıksız çıkması olası. Evliliğinde sorun yaşayan akrep burçları ise bu yıl sorunlu ilişkilerini bitirmeyi ciddi olarak gündeme getirebilir. İhtiyaç duyduğunuz desteği yalnızlıkta bulmaya çalışabilirsiniz. Bekâr olan akrep burçları için bu yıl evlilik için uygun olmayabilir.

2012 Akrep Burcu Sağlık

Dış etkenler yüzünden değişen ruhsal sağlığınız ve bunun getirdiği psikolojik baskılar ortaya çıkabilir. Aşırı çalışmaya bağlı yorgunluklar yaşaya bilirsiniz.


 



0 yorum:

Yorum Gönder