20 Şubat 2012 Pazartesi

2012 YAY BURCU,2012 BURÇ YORUMLARI

2012 yay burçları için değişimin yılı olacak bu değişim hayatınızın her alanında gerçekleşecek.

Bazılarınız eğitim için yurt dışına çıkabilir. Hiç hesapta yokken hayatınızın aşkını bulabilir ve birden bire evlilik kararı alabilirsiniz. Evli yaylar ise bu yıl gelecek bir bebekle sevinebilir. Yay burçlarının birçoğu 2012 de oturduğu evi değiştirecek. Eğer bir apartman dairesinde oturuyorsanız bahçeli bir eve taşına bilirsiniz. 2012 sizin yılınız olacak bu yıl hiç gezmediğiniz kadar gezecek kısa süreli ancak sık tatillere çıkacaksınız. Güzel geçen hafta sonu turları gibi. Bu yıl uzun süredir planladığınız ancak bir türlü hayata geçiremediğiniz bir yurt dışı gezi planınız varsa bavulunuz hazır olsun. Bazılarınız yılın ikinci yarısında girmiş olduğunuz bir sınavdan alacağınız güzel bir sonuçla sevinebilir.

2012 Yay Burcu İş Hayatı

2012 yay burçlarına iş hayatında değişimlerin yılı olacak mevcut işinizi ya da işyerinizi eğer 2011 in son döneminde değiştirmediyseniz 2012 nin ikinci yarısı bu değişiklik gerçekleşecek ve son derece memnun kalacağınız bir iş ortamı sizi bekliyor olacak.
Yay burçları için bu yıl oldukça üretken bir yıl ek işler yaparak aile bütçesine olan katkınızı arttıra bilir maddi anlamda daha da rahatlaya bilirsiniz. Ofis ortamında yeni ve kalıcı dostluklar kurabilirsiniz.

2012 Yay Burcu Aşk Hayatı

Bekâr olan yay burçları 2012 yılının ilk yarısında kısa süreli ilişkiler yaşayabilir yay burcu yılın ikinci yarısında bulunduğu bir sosyal ortamda hayatının aşkı ile karşılaşabilir ve ani bir evlilik kararı alabilir.
Evli olan yaylar ise hafta sonu gezileri gibi kısa süreli tatillerle ilişkilerine renk katacak ve eşleri ile uyumlarının yüksek olduğu bir yıl geçirecekler. Bu yıl evli yaylar aileye katılacak yeni bir bireyin mutluluğunu yaşayabilir.
Sorunlu bir ilişki yaşayan yaylar ise bir anda ilişkilerini bitirecek ve yeni aşklara yelken açacak.

2012 Yay Burcu Sağlık

Kas tutulmaları gibi sorunlar yaşaya bilirsiniz. Yorgunluğa bağlı baş ağrıları da zaman zaman yaşanabilir. Sporu düzenli bir biçimde yapmaya başlamalısınız. Bel bölgenizle ilgili ağrılar ortaya çıkabilir. Burç yorumlari.

 



0 yorum:

Yorum Gönder