20 Şubat 2012 Pazartesi

2012 BAŞAK BURCU,2012 BURÇ YORUMLARI

 Başak burçları 2012 de hiç kazanmadıkları kadar para kazanacak. Ortaklıklar yolu ile daha fazla para kazanabilirsiniz. Özellikle maddi konularda sürprizler yeni olanaklar ortaya çıkabilir. Bu yıl başaklar için bereketli ve huzurlu geçecek. Eğitim hayatı devam eden başak burçları için de başarılara imza attıkları bir yıl. Özellikle çocuk sahibi başak burçlarının bu yıl çocuklarından yana yüzleri gülecek. Temmuz başı gibi biraz sıkıntılı bir dönem yaşayacaksınız fakat uzun sürmeyecek. Ancak bazı başak burçlarının iş, eğitim askerlik gibi çeşitli nedenlerle bu yıl ailelerinden uzak kalmaları olası. Yılın ikinci yarısı sevdiğiniz bir yakınınızın sağlık problemleri canınızı sıkabilir.

2012 Başak Burcu İş Hayatı

 Yılın ilk yarısı iş hayatınızda oluşacak canlılık sizi son derece olumlu etkileyecek. Yılın ikinci yarısı iş hayatında anlaşmalarınızı sözleşmelerinizi daha iyi takip etmelisiniz.
2011 yılı içinde iş hayatınızla ilgili canınızı sıkan tüm sorunlar 2012 nin ilk yarısı çözüme kavuşacak iş hayatınızda belirsizlikler gidecek ve önünüzü görebildiğiniz sizi mutlu edecek anlaşmalar yapacaksınız. İşinden ayrılmış olan başak burçları ise 2012 de Şubat-Mart gibi aradığınız iş karşınıza çıkacaktır. Çalışmalarınızdaki titizliğin işvereniniz tarafından takdir gördüğü ofis ortamında son derece uyumlu çalışmalara imza atacaksınız.
 

2012 Başak Burcu Aşk Hayatı

 Kalbi boş olan başak burçları geçmişte yaşadıkları hayal kırıklıklarını unutacakları yüzlerinin güleceği gerçek aşkı bulacakları bir yıla giriyor. Eğer yalnız bir başaksanız yılın ilk yarısı dost akraba toplantılarında tanıştırılacağınız karşı cinsten biri ile uzun vadeli geleceğe dönük bir ilişki olası. Var olan ilişkisinde sorunlar yaşayan başak burçları ise sorunlu giden bu ilişkiyi şubat sonu gibi tamamen bitirip yeni aşklara yelken açacaklar. Evli olan başaklar ise eşleri ile önemsiz ufak tartışmalar dışında sorun yaşamayacak.

2012 Başak Burcu Sağlık

Bel ve boyun ağrılarına dikkat. Bu yıl kaza yaralanma gibi risklere dikkat edin, acele ve telaşlı hareket etmeyin. Önemli yaralanmalardan bahsetmiyoruz ancak tedbir almanızda fayda var. Yılın ikinci yarısında iş hayatınız ve günlük uğraşlarınız için daha fazla çaba harcamak durumunda kalabilirsiniz. Bu dönemde yorgunluk ve stres yıpratıcı olabilir. Sağlığınıza özen göstermelisiniz.

 



0 yorum:

Yorum Gönder